Håll musiken igång (1992)

Det här är det musikaliskt svåraste jag någonsin har gett mig på. Både Björn och jag hade repeterat som besatta under en längre tid och var rejält nervösa, särskilt som Povel själv satt längst fram i publiken. Jag var inte helt nöjd med den första tagningen och ville så gärna göra en till. Den underbare studiomannen, Christer B. Peijmo, lovade  att försöka ordna det. Vi hade tidsbrist och låg efter i schemat men han skyllde på ”tekniska problem” och frågade publiken om vi kunde göra en omtagning. Alla skrek JAAA!! Inte helt självklart eftersom stycket är typ 10 minuter långt men efter den reaktionen blev det så mycket lättare att gå in igen och ta om. Helt onervöst och väldigt lekfullt. Det märks. Även om jag fortfarande kan gräma ihjäl mig över min falska ton i slutet. Fan.